Scott Sports Danmark

Scott Sport Danmark kommer til 12 Timer i Jylland

Den første forhandler, vi kan afsløre som kommer til 12 timer i Jylland 2022, er Scott Sports Danmark

Vi er glade for at kunne præsentere, at Scott Sport Danmark kommer til 12 timer i Jylland med en stor expo-stand, som vil være fyldt med MTB, E-MTB, gravel og alt inden for det nyeste cykelgrej. Der er derfor gode grunde til at kigge forbi expo-standen, hvor du også kan prøve den nye Scott Spark eller få serviceret din egen Scott cykel af deres mekaniker.
Læs mere “Scott Sport Danmark kommer til 12 Timer i Jylland”

Henrik Karlsen og Ole Stenberg

Så skal der igen køres 12 Timer i Jylland

12 Timer i Jylland er nu klar med en ny stærk udgave i samarbejde med Viborgs traditionsrige 24 timers løb. Nordisk Park bliver det festlige centrum for begge løb, og vi garanterer en fremragende event d. 21. august.

Det er bare om at komme til tasterne, for tilmeldingen til 12 Timer i Jylland er åbnet, og I inviteres til at være en del af en festlig weekend med masser af fællesskab og gode oplevelser i rammer, der rummer plads til alle uanset fart og antal kilometer på sporene. Læs mere “Så skal der igen køres 12 Timer i Jylland”

12 timersløbet køres 21. august 2021

12 timersløbet, som efter planen skulle have været afviklet den 22. august 2020, er desværre aflyst grundet et forsamlingsforbud, der gør det umuligt at afvikle en tilfredsstillende event for alle deltagere.

Vi havde glædet os til 2020 med helt nyt setup i Nordisk Park og en spærret Vinkelvej, hvor ny fed rute krydsede. Men sådan skulle det desværre ikke gå. Vi har i stedet valgt at flytte løbsdagen til lørdag den 21. august 2021. Læs mere “12 timersløbet køres 21. august 2021”

All inclusive

Alt regn er glemt, når man kigger ud af vinduet, ser solen fra en skyfri himmel og sporene er super sprøde i disse dage.

12 timer lyder måske af meget for nogen. Især hvis man ikke har kørt løbet før, men er man fire om at dele tiden – så er det faktisk ikke Så gal igen.

Du skal ikke køre med rygsæk eller trækvogn til din mad eller energi! Du har faktisk mulighed for at købe ALL INCLUSIVE. Læs mere her på siden

Større grupper

Er du i en klub/forening, virksomhed eller blot MTB-gutterne, som går sammen i 2020 til 12 timer, så kan man ved større grupper booke/reservere teltpladser på info@12timer.dk.
Når vi kommer lidt længere hen på året kommer der lidt mere info og billeder op om nyt start- og målområde.

8 timer ungdom

12 timer i Jylland har traditionen tro også afviklet 8 timer ungdom, med en start kl 11.00 og slut kl 19.00 som en del af løbet og det gør vi selvfølgelig igen.

8 timer ungdom er automatisk tilmeldt All inklusive.